40 m2 winkel, € 675 per maand, per 1 juli beschikbaar

  • Schiedam
28 mei '19 t/m 28 dec '22

Pita Delicatessen Cakes groeit uit haar jasje! Paulina Tapia verhuist per 1 juli naar Hoogstraat 68-72. Dus komt de winkel aan de Hoogstraat 82 per die datum vrij. De winkel is eerder al met succes in gebruik geweest als kapsalon, winkel in baby-artikelen, voor woonaccessoires en nu voor verkoop van ambachtelijk gemaakte taarten op maat.

De winkel heeft een groot glazen front, waardoor de artikelen in de winkel goed zichtbaar zijn. Achter de winkelruimte is aan de rechterzijde een pantry met wat opslagruimte. Links achterin de winkel is het toilet. 

De winkel omvat circa 40 m2, kost € 675 huur per maand en komt per 1 juli beschikbaar. Interesse? Mail ons via post@dewinkelmeiden.nl

Wij van DeWinkelmeiden kunnen je waar nodig helpen met het opstarten van je winkel.
De mogelijkheden zijn heel divers: van hulp bij het onderhandelen met de vastgoedeigenaar tot het verzorgen van jouw winkelinrichting, het doen van promotie of het vinden van een nog geschikter pand.
Verder kunnen we je prima in contact brengen met de juiste personen, zoals bijvoorbeeld iemand binnen de gemeente die je wellicht kan helpen bij een subsidieaanvraag.
Ben je geïnteresseerd in onze hulp? Neem dan contact met ons op via Meld je aan.