Hoe je nu aan een winkel wordt geholpen

De opdracht van DeWinkelmeiden is voldaan! Begin 2013 was er meer dan 40% leegstand op de Hoogstraat in Schiedam. En mede dankzij onze inspanningen is die nu teruggebracht naar zo’n 5%. Dat is een gezonde leegstand waardoor winkeliers kunnen doorgroeien of opstarten. Daar zijn we supertrots op. Na de vakantie gaan we ons dus niet meer richten op het bestrijden van leegstand en het verlevendigen van het historisch centrum. We gaan verder met werken aan de verbinding met het groene achterland, de korte ketens met de duurzame boeren van Midden-Delfland, het omarmen van lokaal product en verminderen van de CO2 footprint. Daar gaan jullie nog meer over horen.
 
Wil je een onderneming in de binnenstad van Schiedam starten? Neem dan contact op met Centrummanager Kitty Buijtendijk om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt haar bereiken via 06 2421 9579 of kittybuijtendijk@schiedamcentrum.nl. Kijk voor meer informatie op www.schiedamcentrum.nl
 
Heb je een vraag over subsidies, vergunningen, parkeren, bestemmingsplannen of het Schiedams horeca-beleid? Neem dan contact op met Ronald Ultee, accountmanager van de gemeente Schiedam via 06 8161 9968 of r.ultee@schiedam.nl. Kijk voor meer informatie op www.schiedam.nl of www.ondernemendschiedam.nl 
 
Zoek je naar een geschikt pand in de binnenstad om je onderneming te starten? De gemeente en het Centrummanagement weten vaak welke panden beschikbaar zijn of komen en wie de verhuurder is. Neem contact op met Kitty en/of Ronald voor een oriënterend overleg. 
 
Ben je retail- of horecaondernemer en wil je graag netwerken met collega’s? Neem dan een kijkje op www.shopschiedam.nl.
Je bent met al je ondernemersvragen welkom zonder afspraak op dinsdag-, woensdag en donderdagochtend in retail- & horecaplatform SHOP aan de Hoogstraat 140–142.