Hoogstraat Plus – Grootse plannen met de Hoogstraat

  • Nieuwsbericht

Nu het project Lange Haven Plus in Schiedam succesvol ten einde loopt, is de Hoogstraat aan de beurt. De gemeente Schiedam begint daarom op maandag 31 oktober van 19.15 uur tot 22.00 uur met een eerste Hoogstraat Plus bijeenkomst in het Stedelijk Museum Schiedam, Hoogstraat 112. Het is dé gelegenheid om jouw toekomstvisie voor de Hoogstraat te delen!
Iedereen kan zich aanmelden, van Schiedammer, ondernemer, expert tot algemeen geïnteresseerde.
Tijdens de avond geldt: niet de meeste stemmen tellen maar alle stemmen tellen.

De officiële uitnodigingsbrief van de gemeente meldt samengevat:
“Het project Hoogstraat Plus zet in op ‘een straat vol leven’. Een afwisselende straat waarin op elk gedeelte, op eigen manier, iets te beleven valt. Een straat met groen, met winkels die passen bij de vraag, een levendig museumkwartier en een deel waar wonen en ambachten een plek hebben.
Niet alleen de stenen en prullenbakken komen aan de orde, maar ook wat we willen met de straat, de evenementen en de panden.”

Natuurlijk zijn wij van DeWinkelmeiden ook van de partij, want wij zitten vol ideeën en leggen graag ons oor te luister. Wil je ook meedoen? Meld je dan voor donderdag 27 oktober per e-mail aan bij Karin Vermeer: k.vermeer@schiedam.nl.

Wie weet tot ziens op 31 oktober!