Kleinste restaurant van Nederland in Schiedam

  • Nieuwsbericht

In de maand december kun je genieten van een heerlijk 3-gangen diner in het brugwachtershuisje van de Oranjebrug! In samenwerking met Vineria - Tratoria Prego (www.pregoschiedam.nl) is het mogelijk om met maximaal 6 personen een gezellige avond te gaan beleven op deze unieke lokatie!

Het brugwachtershuisje wordt sinds februari van dit jaar beheerd door de Schiedamse fotograaf Jan Sluijter. Met enige regelmaat organiseert hij foto exposities in het kleine huisje. Ook doet hij regelmatig de deuren open voor gewoon een gezellig praatje met een hapje en een drankje. Het verhogen van de leefbaarheid en het straatbeeld, Daar gaat het mij om!

In november was er nog een lichtspektakel waardoor het brugwachtershuisje even was omgetoverd tot de kleinste club van Nederland.

De Oranjebrug overspant de Nieuwe Haven in Schiedam. De brug dateert uit 1938 en is gebouwd in de stijl van de Nieuwe Zakelijkheid. Samen met de Oranjestraat en de Gerrit Verboonstraat vormt het een belangrijke doorgangsweg in het centrum van Schiedam. De omgeving is er enorm door opgefleurd! Vlakbij het brugwachtershuisje staat ook de beroemde oliebollenkraam van Nico Sterrenberg, die vorig jaar in de top 5 stond van de AD Oliebollentest!

Mocht je geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden, neem dan contact op met de Brugwachter Jan Sluijter! info@jansluijterphotography.com Kijk voor alle informatie op www.oranjebrug.com 

Natuurlijk is het mogelijk om een combinatie te maken met de B&B de Schiedamse Suite, afhankelijk van de beschikbaarheid. Hier kunnen maximaal 5 personen overnachten!

Meer info daarover op www.schiedamsuite.com 

Artikel van: https://popuptv.nl/nieuws/kleinste-restaurant-van-nederland-in-schiedam