Opening Fotofestival Schiedam

  • Nieuwsbericht

Op 12 oktober 2017 start alweer de vijfde editie van Fotofestival Schiedam. Vanaf dat moment zijn er op diverse locaties in Schiedam allerlei fototentoonstellingenphoto talks, filmvertoningen en workshops te bezoeken.

Thema ‘Blauwdruk’

De fototentoonstellingen tonen niet alleen opmerkelijke foto’s, maar geven ook een geheel nieuwe kijk op de wereld. Het thema van dit jaar is ‘Blauwdruk’, waarin de relatie tussen ruimtelijke en grafische vormgeving wordt onderzocht en uitgediept.

Een voorproefje van het festival is nu al te zien in de FFS Gallery op Hoogstraat 101B. Let wel even op de beperkte openingstijden.

Officiële Opening Fotofestival Schiedam

De officiële opening van het Fotofestival Schiedam wordt op 12 oktober verricht in Stedelijk Museum Schiedam door Wethouder van Cultuur Marcel Houtkamp. Het wordt een feestelijke aangelegenheid waarna je onder het genot van een drankje alvast een aantal tentoonstellingen kunt bezoeken.

Datum: donderdag 12 oktober
Inloop: 19.30 uur
Opening: 20.00 uur
Locatie: Stedelijk Museum Schiedam, Hoogstraat 112, 3111 HL, Schiedam

Wil je de opening bijwonen?

Stuur dan een e-mail naar communicatie@fotofestivalschiedam.nl onder vermelding van ‘Ja, ik meld me aan voor de opening van het Fotofestival Schiedam.’ met daarbij het aantal personen en de naam / namen.