2Life start na 1 jaar door in Hoogstraat 66

  • Schiedam
1 sep '18 t/m 1 dec '24

Op 1 september 2018, precies op de dag van hun 1-jarig bestaan, opende 2 Life (oftewel een tweede leven voor spullen) aan de Hoogstraat 66. Jeanette Remmerzwaal en haar collega’s waren na een jaar namelijk uit hun jasje gegroeid aan de Hoogstraat 83. We hebben ze vanuit DeWinkelmeiden naar deze plek kunnen helpen. We zijn blij dat de dames nu in de nieuwe winkel ruimte genoeg hebben voor alle sieraden, sjaals, cd’s en dvd’s, spelletjes, huisraad, kleding, schoenen, etc. 

Tweedehands winkel 2 Life is opgezet door twee enthousiaste huismoeders. Jeanette: "We zijn een particulier initiatief, omdat spullen vaak worden weggegooid. Weggooien is zonde, dus geef je spullen daarom nog een tweede ronde. De spullen die niet worden verkocht, geven we door aan het goede doel."
2Life biedt nieuwe en gebruikte goederen aan en hanteert prijzen die zelfs voor de kleine beurs betaalbaar zijn. "Wij vinden het belangrijk dat iedereen wat moois kan kopen. Bij ons is dan ook altijd wel wat leuks te vinden. Ook streven ernaar om net een beetje anders te zijn dan de gemiddelde tweedehands winkel."
Kijk ook op de website https://2-life.business.site.