Blackboard-Duty

  • Schiedam
15 jan '15 t/m 23 feb '15

Maite Kragl is blackboard-kunstenares. Ze beschildert grote menu's van restaurants, muren van kinderkamers, maakt etalageruiten tot enorme kunstewerken en ontwerpt als grafisch ontwerpster kaarten en menukaarten in opdracht. Zie ook haar Facebookpagina met de laatste nieuwtjes: www.facebook.com/blackboard-duty. En haar website: www.blackboard-duty.com.

De afgelopen periode beschilderde ze de ruiten van Hoogstraat 14-18. Dat kunst werk is nu klaar. Ziehier het geweldige resultaat! En... wat er nu komt? Een collectief jonge meubelontwerpers en meubelbekleders, en 15 studenten van de Hogeschool Rotterdam die hen komen helpen.

Vanaf 15 januari werkt Maite aan een prachtig kunstwerk op de winkelruiten van Hoogstraat 14-18 in Schiedam. Met als thema 'Wij geven de Hoogstraat een Hart terug' heeft ze een bloeiende winkel getekend rondom een kleurrijk hart.

Elke dag groeit het kunstwerk verder. Veel bezoekers van de Hoogstraat blijven staan om te zien hoe het werk groeit én bloeit. Haar hondjes zijn er bijna elke dag bij ...