Daghoreca, 84 m2, huur € 1.795 p/m

  • Schiedam
28 mei '19 t/m 28 dec '22

Tegenover het oude stadhuis van Schiedam aan de gezellige Grote Markt 7B ligt een mooie winkelruimte, die tot voor kort werd gebruikt voor horeca, als koffie speciaalzaak.  

De winkel meet circa 4.15 m x 2.60 m x 4.20 m x 10.00 m. De ruimte is keurig afgewerkt met een mooie vloer, systeemplafond, bar, koffieruimte etc. Aan de achterzijde liggen een pantry, nette toiletruimte en een opslag. 
Het monumentale pand heeft een leuke gevel. De uitstraling past helemaal bij het fraaie plein van de Grote Markt waaraan meer goedbezochte horecagelegenheden en winkels liggen. 

Op loopafstand vind je de parkeergarage van het ABC-complex, met de ingang aan de Kreupelstraat en de uitgang voor voetgangers aan de Lange Kerkstraat.

De winkel omvat totaal circa 84 m2, kost € 1.795 huur per maand en is per direct beschikbaar. Er wordt € 10.000 overname gevraagd voor de inboedel. Interesse? Mail ons via post@dewinkelmeiden.nl

Wij van DeWinkelmeiden kunnen je waar nodig helpen met het opstarten van je winkel.
De mogelijkheden zijn heel divers: van hulp bij het onderhandelen met de vastgoedeigenaar tot het verzorgen van jouw winkelinrichting, het doen van promotie of het vinden van een nog geschikter pand.
Verder kunnen we je prima in contact brengen met de juiste personen, zoals bijvoorbeeld iemand binnen de gemeente die je wellicht kan helpen bij een subsidieaanvraag.
Ben je geïnteresseerd in onze hulp? Neem dan contact met ons op via Meld je aan.