GINEVE HAIR start met kapsalon, straks ook kappersacademie

  • Schiedam
20 jul '20 t/m 31 dec '23

Er is lang gezocht naar een geschikt pand, samen met DeWinkelmeiden, maar Eveline en Ginie gaan nu toch echt op 1 september officieel hun GINEVE HAIR openen aan de Nieuwe Haven 113, 3116AC Schiedam. Inmiddels zijn ze al hard aan de slag met kapsels van hun vaste klanten. Ook een afspraak maken? Stuur dan een appje naar 0647271198 (Eveline) of  +31644459605 (Ginie), of mail naar ginevehair@gmail.com.

De kapsalon GINEVE HAIR is een opstap naar een groter doel: een eigen kappersacademie waar ze volleerde kappers het ondernemerschap bijbrengen. De locatie aan de Nieuwe Haven (vlakbij de rotonde van Over de Vesten) waar ze inmiddels al aan het werk zijn, is absoluut uniek. Het karakteristieke en monumentale pand stond al meer dan tien jaar leeg en stond bijna op instorten. Er zijn plannen om het pand op termijn te slopen, maar voorlopig heeft GINEVE hier een uitstekende plek.

Eveline en Ginie hebben met hun beider gezinnen, ouders, vrienden (met bouwkundige achtergrond) de afgelopen weken keihard gewerkt om van de bouwval en de tuin weer een plaatje te maken. De begane grond is inmiddels in gebruik. Daar is de monumentale entree in ere hersteld, heeft de marmeren vloer haar allure weer terug en wordt in de gloednieuwe keuken een lekker bakje koffie geschonken. Aan de tuin wordt nu nog gewerkt, maar ook dat wordt binnenkort een heerlijke plek om de verfbeurt in te laten werken en ondertussen een magazine te lezen of met vriendinnen bij te kletsen.

Op de eerste etage wordt het bouwkundige werk vervolgd om daar de kappersacademie te vestigen.