Kidz Specials

  • Schiedam
1 jun '17 t/m 31 dec '20

De baby- en kinderkledingwinkel Kidz Specials opende op 28 november 2015 aan de Hoogstraat 78 in Schiedam en verhuisde op 1 juni 2017 naar Hoogstraat 50. Linda van Goor, een jonge onderneemster, praat trots over haar winkel Kidz Specials: "Wij zijn een baby-en kindermode speciaalzaak met een ruim assortiment aan prematuur kleding, babykleding en kinderkleding van unieke merken. Ons motto is dat bijzondere baby- en kinderkleding voor iedereen betaalbaar moet zijn. En we vinden het belangrijk dat onze kleding kinderarbeid vrij is, daarom dragen wij met trots het schone kleren logo. We verwachten allerlei soorten klanten want we hebben ook een exclusieve assortiment met leuke babycadeautjes." 

                                                

Linda kwam op jonge leeftijd door haar moeder in aanraking met het ondernemerschap. Haar winkel in Leiden was al een succes en via haar webshop bedient ze nu klanten in heel Nederland. 

  

Je kunt alle leuke nieuwe items van Kidz Specials volgen via www.Facebook.nl/kidzspecials of shop 24/7 via www.kidzspecials.nl