Kinderwinkel d'Uk maakt ouders en kinderen blij

  • Schiedam
1 feb '20 t/m 31 dec '24

In haar Kinderwinkel d'Uk aan de Hoogstraat 66 verkoopt voormalig schooldirecteur Phyllis Touw duurzaam (houten) speelgoed van verschillende bekende en minder bekende merken. Ze zoekt steeds naar originele producten die je niet zo vaak tegenkomt. En dat lukt! Hier geen plastic piepbeesten met batterijen, maar leuk, uitdagend en leerzaam speelgoed van stof, karton en hout. Haar kinderwinkel heeft een speelhoek, een trappetje bij de kassa en natuurlijk kleine winkelwagentjes. En kinderen mogen best iets vastpakken om te bekijken.
Phyllis maakt zelf kindermeubels van bestaand meubilair en beschildert meubeltjes in opdracht. In haar werkplaats heeft ze ook een grote voorraad meubels.

Op woensdagmiddag van 2 tot 4 uur organiseert ze knutselmiddagen voor kinderen vanaf zes jaar. De prijs per keer is tussen € 5 en € 10, afhankelijk van het gebruikte materiaal.

Op haar website vind je allerlei leuke materialen en meubels die ze ook kan versturen en thuis kan (laten) bezorgen in Schiedam en omstreken. Zie www.d-uk.nl