Kosmische Symbolen

  • Schiedam
1 dec '14 t/m 28 dec '14

Spirituele kunst werkt heilzaam:
‘Kosmische Symbolen’ popt up in kerstmaand

In de Kerstmaand hebben we meer oog voor de spirituele kant van het leven. Op de Hoogstraat 52 in Schiedam exposeren en verkopen de kunstenaressen Joke de Bruin en Els de Vocht tot en met 28 december hun spirituele werken. Ze stellen hun Pop-up-deuren open voor iedereen die zelf een kosmisch symbool wil inkleuren of een gesprek wil aangaan. Daarnaast organiseren ze workshops over meditatie, kleuren aan de intentietafel, astrologie en handleeskunde. Joke signeert er tevens haar boeken en Els gaat het gesprek aan over verliesverwerking.

Links Joke de Bruin, rechts Els de Vocht

Joke de Bruin maakt een bijzondere vorm van geometrische kunst, die ze volledig uit de hand op papier zet. Als zij zich afstemt op deze vormen, is zij zich bewust van een gevoel van liefde, dat het gevoel overstijgt, zoals wij dat hier op aarde kennen. “Ik word klein als ik voel hoe groot de energie is die op mij is afgestemd”, zegt Joke. Sinds 1994 heeft ze tal van exposities gehad in binnen- en buitenland, mede doordat steeds meer mensen de heilzame werking van de symbolen ervoeren. Ze werkt inmiddels internationaal samen met therapeuten. In 1999 verscheen haar eerste boek ‘Kosmische Symbolen / Cosmic Symbols’. In 2012 legde zij het bijzondere contact met haar ongeboren kindje vast in het boek ‘In licht voor mijn ogen’.

Innerlijke waarnemingen
Els de Vocht maakt haar kunstwerken op basis van innerlijke waarnemingen die zij heeft tijdens haar meditaties. De beelden geven een doorkijk naar een andere wereld, waarin je liefde, verbondenheid en hergeboorte kunt herkennen. Haar schilderijen zijn bekend van bladen als ParaVisie en paramedische boeken. Els is tevens professioneel opgeleid begeleidster van rouw- en verliesverwerkingsgroepen.  

Heilzame energie
“Een kosmisch symbool bevat unieke informatie die door middel van trillingen wordt overgebracht. De draden van energie waaruit het symbool bestaat, brengen frequentieveranderingen in je onderbewuste tot stand, die heel heilzaam kunnen zijn”, legt Joke uit. In de Pop-up shop aan de Hoogstraat 52 is iedereen van harte welkom om bij een kopje thee of koffie een eigen symbool of ‘het symbool van de dag’ in te komen kleuren. Dat kan leiden tot inzicht, kracht en zelfgenezing.

Workshops
Wie een workshop wil volgen, kan voor actuele informatie kijken op: https://www.facebook.com/joke.kosmischesymbolen. Op de websites www.cosmicsymbols.com en www.elsdevocht.nl is een uitgebreide uitleg te vinden van het werk van beide kunstenaressen. 

Voor meer informatie: Joke de Bruin, tel. 06 5153 2361, jokedebruin@cosmicsymbols.com
of Els de Vocht, tel. 010 – 476 9941, info@elsdevocht.nl