Monique van Putten brengt Hoogstraat 79 tot bloei

  • Schiedam
26 sep '18 t/m 1 nov '19

Met haar Creatief Atelier Sprookjeenzo is Monique van Putten uit Schiedam-Zuid een welbekend creatief ondernemer, illustrator en groepsleerkracht. Tijdens het beschilderen van de ramen van Hoogstraat 79 herkennen langslopende kinderen van een school enthousiast ‘hun kunstjuf’. Monique maakte van Hoogstraat 79 een waar bloemenparadijs. Omliggende winkeliers hopen dat zich hier een bloemenwinkel zal vestigen, want die is daarvoor - met de openslaande deuren - helemaal geschikt. “Maar het mag ook een schoenenwinkel, tassenwinkel of speelgoedwinkel zijn”, aldus de buren die heel blij zijn met het prachtige, opgeknapte pand.

Workshops
Monique geeft les op basisscholen en werkt in opdracht bij particulieren en bedrijven aan muurschilderingen en andere decoraties. Daarnaast verzorgt ze kinderfeestjes en workshops voor kinderen en volwassenen op locatie én in haar huisatelier.  “Juist die afwisseling is leuk. Ik probeer van elke workshop weer een totaal nieuw feestje te maken, want ik ga mezelf vervelen als het een routine wordt.” Haar motto is: ‘Denk, Doe, Durf en Geniet!’. Tijdens haar workshops staat genieten voorop en probeert zij kinderen en volwassenen te inspireren en motiveren om uit hun comfortzone te komen en nieuwe inzichten te krijgen. Wil je ook een workshop volgen? Kijk dan op www.sprookjesenzo.com. 

Hoogstraat 79: compleet gerenoveerde winkel
Hoogstraat 79 is een prachtige, compleet gerenoveerde winkel van 60 m2, waar aan de achterzijde weer veel licht vrolijk binnenvalt. De houten vloer met brede delen geeft een robuust en natuurlijk uiterlijk aan de diepe ruimte. De huur bedraagt € 1.000 per maand. Vestig jij hier jouw winkel? Kijk dan op www.densvastgoed.nl of maak meteen een afspraak via 010 – 473 75 55.