Winkel of horecagelegenheid (60 m2) te huur voor €1.000,- per maand

  • Schiedam
12 jul '18 t/m 31 dec '21

Op Hoogstraat 79 in Schiedam staat een mooie bedrijfsruimte van 60 m2 te huur die gebruikt kan worden als winkel of horecagelegenheid.
Het pand uit 1900 heeft een prachtige historische uitstraling. De binnenkant van deze voormalige snackbar Coby wordt op dit moment volledig gerenoveerd tot instapklare winkel met modern interieur.

Het vloeroppervlak van 60 m2 is verdeeld over verschillende ruimtes:
- Ca 30 m2 verkoopruimte
- Ca 23 m2 werkruimte
- Sanitaire ruimte met toilet en toegang tot een kleine achterplaats

Hoogstraat 79 instapklare winkel of horecagelegenheid te huur

De winkel / horecagelegenheid ligt op de looproute van overdekt winkelcentrum De Nieuwe Passage naar toeristische trekpleisters zoals het Stedelijk Museum en het Zakkendragershuisje.

De ruimte is per direct beschikbaar voor €1.000,- per maand, het liefst voor vijf jaar met een optieperiode van vijf jaar. Andere termijnen zijn bespreekbaar.

Meer informatie vind je op https://www.densvastgoed.nl/object/hoogstraat-79-schiedam-452

Wij van DeWinkelmeiden kunnen je waar nodig helpen met het opstarten van je winkel.
De mogelijkheden zijn heel divers: van hulp bij het onderhandelen met de vastgoedeigenaar tot het verzorgen van jouw winkelinrichting, het doen van promotie of het vinden van een nog geschikter pand.
Verder kunnen we je prima in contact brengen met de juiste personen, zoals bijvoorbeeld iemand binnen de gemeente die je wellicht kan helpen bij een subsidieaanvraag.
Ben je geïnteresseerd in onze hulp? Neem dan contact met ons op via Meld je aan.