Winter Pop-Up Schiedam

  • Schiedam
6 dec '13 t/m 29 mrt '14

De Winter Pop-Up Schiedam aan de Hoogstraat 98-100 in Schiedam is sinds 6 december een groeiend succes. Stadsherstel Schiedam heeft daarom aan DeWinkelmeiden gevraagd om tot eind maart te blijven. Onze klanten en buren, zowel de winkeliers als bewoners, zijn daar helemaal blij mee. In onze tijdelijke shop-in-shop heerst een warme en gezellige sfeer. Je vindt er een scala aan leuke cadeautjes en goed betaalbare kleding. We bieden een platform aan creatieve Schiedammers die unieke kunst, woonaccessoires en sieraden maken. Er staat altijd een kopje koffie of thee klaar, we pakken cadeautjes feestelijk in en je krijgt alle tijd om gezellig te passen en rond te neuzen.

Huur je eigen plek in de Winter Pop-Up Schiedam

Startende ondernemers, webshopeigenaren of creatieven die hun hand-made waren graag willen aanbieden, kunnen tegen een marge van 20% hun producten in onze winkel verkopen. Wie kleding verkoopt, betaalt € 20 per dag. DeWinkelmeiden zorgen voor rekken, paspoppen, tafels, paskamers, inpakmateriaal en een gezellige inrichting.

PopUpTV

Bekijk het filmpje op PopUpTV over de opening van onze Winter Pop-Up Schiedam. Klik op het onderstaande plaatje:

PepperZ: leuke dameskleding

In de Winter Pop-Up vind je elke dag iets nieuws. Het prachtige dameskledingmerk PepperZ biedt er bijvoorbeeld vrolijke, stijlvolle, elegante, vrouwelijke en toch comfortabele kleding tegen outletprijzen. Alle jurken, broeken en brede riemen mogen weg voor € 15, smalle riemen voor slechts € 15. Zie ook www.pepperz.nl

Stukje Bij Beetje: mozaïekprojecten

“Scherven brengen geluk!” is het motto van Marian Weeda. Zij werkt met scherven en heeft daaruit veel fijne momenten in haar leven beleefd: “Het is het principe van breken en weer geduldig helen.” In de Winter Pop-Up Schiedam biedt zij een collectie mozaïekwerken aan die door de vereniging ‘Stukjes’ zijn gemaakt in het atelier aan de Singel 85 in Schiedam. Van vogelhuisjes tot fruitschalen, van waxinelichtjes tot de spiegels van Vincent. Zie ook www.stukjebijbeetje.nl

Goed Gevonden: etagières

De zussen Astrid en Anita van Pelt zijn evenementenorganisatoren en decorbouwers en daarom altijd op zoek naar iets dat herbruikbaar is. Bij hun strooptochten naar mooie materialen stuitten ze regelmatig op prachtig serviesstukken die ze prachtig hebben verwerkt in Goed Gevonden-servies. Hun etagières annex kandelaars van hergebruikt servies doen het goed op een feestelijke tafel, high tea en bij een kerstdessert.

Studio Exceptionnel: kleding voor maatje 44plus

Studio Exceptionnel richtte zich vanaf de Coolsingel en Zwartjanstraat in Rotterdam jarenlang op dames met een kledingmaatje meer. De winkel is gestopt, maar wij mogen de prachtige collectie shirts, jasjes, broeken en panties nog tot eind februari verkopen tegen prachtige prijzen. Van € 1 tot € 25. 

Le Marché: woonaccessoires

Le Marché op de Hoogstraat is in Schiedam hét adres bij uitstek voor de liefhebber van aparte, stijlvolle woningdecoratie. Speciaal voor de Winter Pop-Up heeft Le Marché een selectie samengesteld die we tegen extra lage prijzen mogen verkopen. Zie ook http://www.interieurlemarche.nl

Beau Arts Design: zilveren handgemaakte sieraden

Bodine is goud- en zilversmid. Ze ontwerpt en maakt de meest prachtige sieraden. Van trouwringen tot leuke oorbelletjes. Alles even betaalbaar en origineel. In de winkel hebben we een kleine collectie die we graag voor u uit de afgesloten vitrine halen.

Wilma de Kruif: leren sieraden

Met de kettingen van Wilma trek je de aandacht. Ze zijn origineel, opvallend, anders en weelderig. Elke week komt Wilma weer nieuwe exemplaren aanleveren die snel hun weg vinden!

Dank aan alle sponsors

De Winter Pop-Up Schiedam is tot stand gekomen door de geweldige, vrijwillige medewerking van tal van Schiedamse bedrijven en Schiedammers. Pieter van der Most van PVDM Techniek zorgde voor alle verlichting (www.pvdmschiedam.nl). De complete inrichting werd stijl- en smaakvol verzorgd door etaleur Jacques van Schie, met hulp van Conny Meijnckens en stagiaire Regine Mentink. Kim van Beek stelde 2 vloerkleden en een kamerscherm beschikbaar. Fun-key Events  (www.fun-key.nl) hielp met de paskamers van steigerbuizen. Stadsherstel Schiedam stelt de ruimte gratis beschikbaar om daarmee een bijdrage te leveren aan de levendigheid van de Hoogstraat.

Ook permanent te huur

De geheel gerenoveerde winkelruimte aan de Hoogstraat 98-100 is permanent te huur van Stadsherstel Schiedam voor € 1.425 per maand. Deze twee aaneengeschakelde panden beschikken nu over 122 vierkante meter vloeroppervlak, verdeeld over verschillende ruimten. De winkel biedt de mogelijkheid om producten in vier met elkaar verbonden ‘kamers’ te presenteren. De winkel heeft aan de Hoogstraatzijde een flink etalagefront met veel glas, chique omzoomd met brons. Het lager gelegen deel is een lichte ruimte met uitzicht op de binnentuin aan de achterzijde. Wie meer informatie wil, kan bellen naar Anke Bodewes Makelaardij via 010-246 4444 en vragen naar Cindy van Veen. Zie ook http://www.fundainbusiness.nl/winkel/schiedam/object-48862289-hoogstraat-98-100