Voor winkeliers

DeWinkelmeiden werken aan het verlevendigen van het centrum door o.a. ondernemers aan te trekken en aan de juiste winkel te helpen. Indien gewenst zoeken we voor vastgoedeigenaren naar de juiste ondernemers, en helpen we ondernemers in aanloopstraten met verhuizen naar het kernwinkelgebied. Zo maken we het winkelaanbod compleet en aantrekkelijk voor iedereen en brengen we nieuw elan in het kernwinkelgebied van ’s-Gravenzande.

DeWinkelmeiden worden als organisatie gesteund door gemeenten. Vanuit gemeente Westland is een subsidie verleend aan BIZ Centrum ’s-Gravenzande, waarmee gemeente Westland haar support aan dit project heeft verleend. DeWinkelmeiden hebben geen winstoogmerk, dus je hoeft voor onze diensten niet te betalen.

Steun aan ondernemers

Wil je als ondernemer starten, wil je doorstarten na een succesvolle start-up, of wil je voorzichtig de markt aftasten met een pop-up? Dan kunnen DeWinkelmeiden je helpen met creatieve binnenhuis(winkel)architecten en tal van (digitale) tips voor een aantrekkelijke winkel en etalage.

Projectteam etalages

Met een breed team van ontwerpers en illustratoren richten we zonodig leegstaande etalages in met leuke thema’s en helpen we je als winkelier bij het inrichten van een aantrekkelijke en goed uitgelichte etalage.

Vastgoedeigenaren

We leggen contacten met vastgoedeigenaren en makelaars. We adviseren pandeigenaren over eventuele verbeteringen waardoor ze de ruimte beter kunnen verhuren.

Huurders

Heb je hulp nodig bij het schrijven van je ondernemingsplan voor de bank of een subsidieaanvraag? Wij kunnen je helpen. Ook over investeren in de winkelinrichting denken we graag mee. Desgewenst onderhandelen we met de pandeigenaar over het huurcontract. Op de pagina ONZE SUCCESSEN vertellen winkeliers uit Schiedam hoe zij door ons zijn geholpen.

Winkelinrichting

Als je een winkel begint, heb je vaak niet het geld om de winkel meteen optimaal in te richten. We hebben honderden ideeën voor winkelinrichtingen vastgelegd op allerlei 'mood-boards' op www.pinterest.com/DeWinkelmeiden. We werken daarnaast samen met het (gratis) team van binnenhuisarchitecten van IKEA en lokale winkeliers die graag helpen!

Promotie

DeWinkelmeiden zijn ontstaan vanuit een communicatiebureau dat al meer dan 33 jaar bestaat. We helpen je graag met advies over het opzetten van je social media of website, het ontwikkelen van een goed logo of het beletteren of beschilderen van je etalage.

Samenwerking Centrum Manager en BIZ

In ’s-Gravenzande werken DeWinkelmeiden in opdracht van BIZ Centrum ’s-Gravenzande. De gemeente Westland steunt dit project financieel. DeWinkelmeiden hebben zelf geen financiële belangen bij een ‘match’. Ons belang is een leuk, levendig centrum met gezonde ondernemers en veel winkelend publiek. Door o.a. de subsidie van de gemeente Westland kunnen DeWinkelmeiden zich kosteloos inzetten voor een goede ondernemer en betrokken vastgoedeigenaar.

Subsidies en verwijzingen

Voor ondernemers die willen verhuizen vanuit de transformatiestraten naar het kernwinkelgebied heeft de Gemeente Westland hiervoor een transformatiesubsidie beschikbaar gesteld. Kijk hiervoor op SUBSIDIE. Je vindt er ook een lijst met handige verwijzingen.

Pop-ups, start-ups, door-starts en etalages

Sinds 2013 hebben we tientallen ondernemers op weg geholpen en etalages leuk ingericht. Kijk voor voorbeelden op ONZE SUCCESSEN. En kijk op onze pinterest-boards voor tal van inspirerende ideeën van over de hele wereld.

Aanmelden

Zoek je een winkel voor jouw idee of product? Meld je dan via dit formulier aan . Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!