Leuke etalage

Ben je eigenaar van een pand en wil je graag dat jouw pand er goed uitziet? Of wil je een winkel starten en wil je dat jouw etalage er echt uit knalt? Dan kunnen wij je helpen met het inrichten van een geweldige etalage!

Een leuke etalage door het projectteam

Voor het maken van aantrekkelijke etalages hebben we uiteenlopende expertises gebundeld. Onze topontwerpers komen van kunstacademies waar ze met weinig middelen verrassende aankledingen leerden maken. Onze lichtexpert zorgt dat alle ogen naar jouw etalage worden getrokken. Illustratoren en beletteraars maken prachtige logo’s en tekeningen op de ruiten of ontwerpen bestickeringen.

Maak ook van jouw etalage een aandachttrekker. Laat je inspireren door foto's van de etalages die we tot op heden hebben ingericht en door de etalageruiten die we tot op heden hebben beschilderd en klik op de projecten in deze rechterkolom.

In augustus 2018 zijn we gestart met het Etalageproject met illustratoren uit Schiedam en omgeving die op de ruiten van nu nog lege etalages vertellen wat er met het pand gaat gebeuren. (zie in de rechterkolom onderaan) Voor sommige winkels is de nieuwe winkelier al bekend, in andere panden wordt eerst nog hard verbouwd of worden de opslagruimten boven de winkels omgebouwd tot woningen. Op deze manier gaat de straat er heel vrolijk uitzien en kunnen bezoekers her en der lezen wat alle plannen zijn.

Projectteam Etalages van DeWinkelmeiden zorgt altijd voor een leuke etalage.