Leuke etalage

Ben je eigenaar van een pand en wil je graag dat jouw pand er goed uitziet? Of wil je een winkel starten en wil je dat jouw etalage er echt uit knalt? Dan kunnen wij je helpen met het inrichten van een geweldige etalage!

Een leuke etalage door het projectteam

Voor het maken van aantrekkelijke etalages hebben we uiteenlopende expertises gebundeld. Onze topontwerpers komen van kunstacademies waar ze met weinig middelen verrassende aankledingen leerden maken. Met ontwerpers  Jeroen Dijkstra en Florine van Hees werken we aan zeer onderscheidende projecten. Onze lichtexpert Pieter van de Most zorgt dat alle ogen naar jouw etalage worden getrokken. Illustratoren en beletteraars maken prachtige logo’s en tekeningen op de ruiten of ontwerpen bestickeringen.

Maak ook van jouw etalage een aandachttrekker. Laat je inspireren door foto's van de etalages die we tot op heden hebben ingericht en door de etalageruiten die we tot op heden hebben beschilderd en klik op de projecten in deze rechterkolom.

Van augustus tot en met december 2018 hebben we in ons Etalageproject illustratoren uit Schiedam en omgeving op de ruiten van lege etalages laten 'vertellen' wat er met het pand gaat gebeuren. (zie in de rechterkolom) Voor sommige winkels was de nieuwe winkelier al bekend, in andere panden werd eerst nog hard verbouwd of worden de opslagruimten boven de winkels omgebouwd tot woningen. Op deze manier ging de straat er heel vrolijk uitzien en konden bezoekers her en der lezen wat alle plannen waren.

In december 2020 hebben we met een serie 'over the top'-etalages weer wat kleur en licht gebracht in het sombere cornona-jaar. 

Projectteam Etalages van DeWinkelmeiden zorgt altijd voor een leuke etalage.